Kul kväll...

...hade vi på hotellet igår. Det var dreverklubbens årsmötes fest. Vi har ingen drever så jag borde inte kvala in där, men gubben satt ordförande på mötet så då blev vi inbjudna att delta i den efterföljande festen.

Vi mumsade och åt och hade trevligt, det här är verkligen ett uppsluppet gäng. Vet inte varför just dreverägare är så gladlynta personer, så här livat brukar det inte vara på årsmötesfester minsann. Det var  show och historieberättande.  Och sen hade hotellet  valt en bra orkester, Rickards, för musiken. Det är roligt att höra gamla Creedence-låtar. Sen hade matlagaren på hotellet (Reinhold?) hittat på en ny efterrätt åt mig. Nu var det friterad banan med sorbet till. Den var jättegod och dessutom matchade den en av kvällens historier (!). Fast jag tror att de friterade äpplena  med den där såsen till är ett strå vassare. Framför allt är jag så imponerad av att man kommer ihåg min mat.

Hade tänkt en lugn och lång eftermiddag igår men det kom fiskegäster som vi inte visste om innan. De pratade inte engelska så jag var med på ett hörn för att översätta, så där försvann den extratiden.

Idag ska det bli lojt tempo i alla fall. Jag ska hinna ringa broder och dotter. Det hann jag inte igår.

Kommentarer
Postat av: LL

Västsvenska stövarklubbens årsfester gick heller inte av för hackor. Många av grannarna var med, vi hyrde buss för att åka tillsammans och kunna dricka vin till jättegod mat med dans. Härliga minnen!

2009-03-08 @ 15:58:58
Postat av: Inga M

Sånt här kan ofta bli roliga tillställningar. Vi ser fram emot Jägareförbundets länsstämma som ska gå av stapeln i Årjäng också lite längre fram. Då ska vi till och med bo på hotellet för första gången. Kul att bo på ett hotell på hemorten!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback