Glöm det UNO-X!

Glöm det UNO - X! Vi kommer aldrig mer att tanka UNO-X! Aldrig någonsin!  Ni stängde Er bensinstation i Svensbyn här i Sillerud, inte för att det var olönsamt att sälja bensin här, utan för att lönsamheten var för låg! Ni ville tjäna ännu mer pengar!  Och vi som brukade tanka här i Svensbyn kommer aldrig mer att tanka på UNO - X !

Ni kryper bakom regeringens miljömål som innebär att man vill ha fler mackar med miljövänliga drivmedel, men det stämmer inte. Det finns möjlighet till att slippa det på småorter, om Ni hade velat. Men Ni ville inte! Uno - X ville inte! Ni ville bara ha mer lönsamhet! Så nu stänger Ni macken här i vår lanthandel, efter 20 år med UNO - X!!
 
Istället blir det  Din - X! Vi är tacksamma att kunna tanka på hemorten fortfarande istället för att köra miltals bort för att tanka bilen, vilket inte är alls miljövänligt, bara mer bensinkrävande. Men UNO - X kommer vi aldrig mer att tanka!  Det är ett som är säkert!!

Hacka i Er det!


Kommentarer
Postat av: Hanneles paradis på Hisingen

jag har slutat att säga aldrig...

Postat av: Anki

Ja, det här med bröllopstal, det är inte lätt det! Vet inte ens själva hur vi ska få till det! Vi ska i allafall sätta in det i en tjusig ram, som minne!

Ha en bra dag

2009-03-04 @ 10:16:01
URL: http://ninnieblogspotcom.blogspot.com
Postat av: Suss

BRA rutit eller vad nu ryta heter när man redan gjort det. En brist i min svenska känner jag.



Jag älskar när folk gör så där lagom passivt motstånd och jag lovar att i solidarisk anda aldrig heller tanka på Uno-X. Jag blir också upprörd över sånt där.

2009-03-04 @ 18:07:07
URL: http://[email protected]
Postat av: Inga M

Hannele: Ok då, om jag får bensinstopp så kanske...



Anki: Det var ju en idé förstås! Tackar för den.



Suss: Rutet Suss, rutet! Stort tack för Din solidaritet! Den är uppskattad av mig och lanthandeln och Din - X och alla andra mackar som får tjäna pengar på Dig och mig.

2009-03-04 @ 22:42:00
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: LL

Jag har tagit med Hydro i bojkotten. De och Uno X jobbar tillsammans och är lika energiska med att stänga mackar. Är man sur, så är man och det måste man visa.

2009-03-05 @ 18:50:45
Postat av: Inga M

LL: Det kallas att välja med fötterna väl?

2009-03-06 @ 06:26:03
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback