Födelsedagfirande i Lennartsfors!


Så kom vi då äntligen iväg och fick gratulera Sven på jämn födelsedag idag. Han och fru Eva bor i det vackraste hus jag vet. Kolla in bara! Strandtomt, sjön Stora Lee ligger här bakom och ett egenhändigt ihopkommet hus. Det är byggt som ett kors med 4 gavlar vilket ger fina uteplatser i vinklarna. Rakt fram när man kommer in är ett vackert rum med fönsterutsikt hela väggen förstås ut mot sjön. Väggarna är tryckimpregnerat virke  bestruket med järnvitriol. Det grånar så snyggt mot silverskiftning. Vi fick en mysig pratstund idag söndag.

Kommentarer
Postat av: Suss

ÅHH, så där vill jag bo!!

Jag vill verkligen bo vid en sjö så jag bara kan kasta mig i när jag vill under hela sommaren. Här i Örebro har vi en smutsig å och en sandgrop en dryg mil utanför stan.....

Gustafsvik är definitivt ingen sjö!

Postat av: Inga M

Jag kan tänka mig att just Du skulle vilja bo så här och kunna tumla ner i sjön när andan faller på. Det är otroligt vackert här på sommaren med flata stora stenar ner mot vattnet.



Fast Gustafsvik är väl inte så pjåkigt ändå?

2009-03-09 @ 07:05:08
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är väll ialla fall Lelång? Vackert har dom i alla fall.

2009-03-09 @ 17:13:38
Postat av: Inga M

Anonym: Oj då, det är svårt med sjöarna i Lennartfors. Det är väl två sjöar som möts här och en sluss emellan. Jag frågade gubben och han trodde på Stora Le, men jag får kolla upp det bättre.

2009-03-09 @ 17:18:43
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback