Agenda

Idag fredag är Roland på länsstyrelsen i K-st sedan kollar han på jobb i Årjäng. Så där ser hans dagar ut mest, lite förening / politik och lite jobb just nu. Sen drar byggena igång igen när snön går bort.

Jag jobbar som vanligt. Vi trivs fantastiskt bra i vårt renoverade klassrum. Det har blivit ljust i taket och mer hemtrevligt med sänkt tak, vi har inga vattenläckage längre, vi hör inga råttor som springer ovanpå innertaket och vi har fått ljudabsorbenter överallt. Så borde alla ha det. Skönt också att vara på plats. Fast som vanligt surrar luften av rykten om ny organísation. Det tycks vi alltid ha över oss och det innebär väl nya arbetslag, lokalbyten osv. Förr trodde jag alltid att ny organisation måste bli till det bättre, mer av barnperspektiv, men jag har lärt mig den hårda vägen att så behöver det inte alls bli i slutänden även om man tycker att diskussionerna startar i rätt ände.

I morgon lördag blir det nog lite firande här till förmiddagskaffe och sedan eftermiddag + kväll i Karlstad på Män som hatar kvinnor. Tänkte att det skulle gå att få biljetter nu när alla sitter hemma och kollar på Melodifestival. Den är vi inte så intresserade av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback