Älglicenserna har kommit

Harnäs 11 vuxna 12 kalvar
Egenäs 1 vuxen 2 kalvar
Bäcken  3 vuxna 2 kalvar
Snarkil 3 vuxna 2 kalvar
Risviken 3 vuxna 4 kalvar
Åsebyfors 10 vuxna 10 kalvar
Skogen 3 vuxna 3 kalvar
Kålleboda 9 vuxna 9 kalvar
Älgåna 1 vuxen 2 kalvar
Norane 3 vuxna 2 kalvar
Bysjön 5 vuxna 6 kalvar
Sandtegen ä-jo 1 vuxen 1 kalv
Sanda ä-jo 3 vuxna 4 kalvar
Åsebyn ä-jo 1 vuxen 2 kalvar

Alltsammans finns på länsstyrelsens hemsida och jag reserverar mig här på bloggen för skrivfel.  Jag tror att jag i uppräkningen ovan fick med det mesta i Sillerud.

Kommentarer
Postat av: Tina

Hej Inga. Jag funderar på blomman du inte kände igen när du gick din tidiga runda. Det är lite svårt att se men jag tror det kan vara myskmalva, också kallad kolorteblom eller lagårdsros. Vet inte säkert men kanske. Tack för trevligt sällskap igår! Tina

2009-07-06 @ 17:59:32
Postat av: Inga M

Tina: Visst är det myskmalva (kolorteblom / lagårdsros)!! Jag var inne på nätet och googlade på den och kände igen den direkt. Tack för tipset! Tyckte att den liknade en blomma som min mamma brukade ha i trädgården som hon kallade malva, jag antar att det var en förädlad trädgårdsvariant, den var rosa och större.



Vilken tur vi hade igår som fick en plats på Waterside. Jag har aldrig sett så mycket folk på köpcenter. Nästan varenda parkeringsplats ute och i källaren var upptagen. Och så var det underhållning på torget också.



Synd att det regnar så idag annars hade väl arrendatorerna kommit hit och startat vallskörden på Liane - Prästgården. Men det kommer bättre tider.



Postat av: Lena

Är det ungefär en älg/100 hektar, eller?

2009-07-06 @ 22:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback