God Jul och Gott Nytt År! (Uppdaterat julafton!)


Nu är det mesta förberett för julaftonen här i huset, skinkan griljerad, köttbullarna stekta, potatisen skalad, granen klädd. 

Granklädningen var mödosam i år. Innan ljusen sattes i granen kollade vi att slingan lyste, den funkade. Sedan sattes den upp och så allt julgranspynt. Men då fungerade den inte alls! Först lokaliserades ett trasigt ljus, vi lyckades finna ett reservljus och satte i det. Funkade fortfarande inte. Det var alltså ytterligare ett ljus trasigt. Men nu fanns inget mer i reserv. Det var bara att ta ner alltsammans, både pynt och slinga. Tack och lov hade vi en annan slinga liggande som fungerade så den satte vi opp och så i med allt det andra igen.

Uppdaterat julaftons morgon kl 7.00
Gubben försvann ut för någon timme sedan för att jaga hare med Jazz, hög i humöret eftersom det ligger en cm nysnö som föll igår kväll!  Han har strävat och ringt PI för att få honom med ut i harskogen någon tidig morgon. Skulle kunna passa imorgon juldagen kanske? Då måste väl alla julkort och så redan vara utdelade och de postanställda få lite ledigt.

Idag blir det julmat vid lunchtid med oss, svärmor, D och G i Harnäs. Sen Kalle förstås och julklappar. Vi åker nog en sväng till modren sen för att dricka lite glögg med henne och lämna några julgåvor. Om vi orkar så blir det som vanligt midnattsmässa i Missionskyrkan i Årjäng.


Kommentarer
Postat av: Mia

GOD JUL även till dig!

Postat av: Inger Maryissa

Söt bild!

Önskar dig också en riktigt God Jul.

Kram

2009-12-23 @ 23:23:44
URL: http://ingermaryissa1.blogg.se/
Postat av: Marie

En riktigt God Jul vill jag önska dig så här på julaftonsmorgonen!

2009-12-24 @ 08:32:01
URL: http://www.mariee.se
Postat av: anne

God Jul Inga! Det låter som en mysig dag ni har framför er, speciellt för Roland som får göra det han verkar gilla mest. ;)



Det vore mysigt att komma iväg till kyrkan, jag har ambitionen ofta, men tyvärr är det snarkningsbehovet som tar ut sin rätt, både sent och tidigt.



God jul igen, jag gillar att ha dig som bloggkompis! :)

2009-12-24 @ 09:36:14
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: ingrid

God Jul till er båda!!!Ha det nu så gott så hörs vi snart hoppas jag! Kram

2009-12-24 @ 10:27:55
Postat av: Selma

Hoppas ni har det lika mysigt som det låter. God Jul!

2009-12-24 @ 14:41:05
URL: http://frunatmaken.wordpress.com
Postat av: Trolda

GOD JUL till er också! =D



Trolda - GOD JUL!

2009-12-24 @ 19:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback