Rekommenderar reseskildring...

...från England hos Leontina!  Hon skriver så begåvat och roligt om sin Englandsresa med Anna. Hon lyckas skriva om precis det där som är roligt att läsa om, vardagsvedermödorna i resandet.

Kommentarer
Postat av: Suss

Kul att du skickar rekommendation till andra att läsa om Annas och min resa till England! Själv längtar jag att få se och höra lite mer om Tyskland framöver.

Postat av: Pierre

Den anonyme personen har varit inne på min blogg igen och spytt galla på dig.

Jag har inte tagit bort kommentaren än ifall du vill läsa.

När eller om du inte vill läsa så tar jag bort den.

2009-04-19 @ 15:34:45
URL: http://team-nappet.blogspot.com
Postat av: Inga M

Suss: Tänk att jag skulle få sån nytta av den där utebytesresan till Gisela Utzel 1963. Det var tack vare Dig och Din familj som det blev av. Du var ju hos Beate och "Susanne Pott"! Hon ändade upp i Danmnark om jag inte minns fel. Gisela gifte sig och fick en dotter som hon gav ett italienskt namn. Jag försökte få till ett utbyte mellan våra barn men hon ville inte. Den tyska jag fick med mig på de där 6 veckornas intensiva tysktalande då¨när vi var 13 år var i alla fall ovärdeliga. Jag fick med mig jättemycket av språket som jag har nytta av varje dag nu med fiskegäster och ett antal tyska goda vänner. Återigen är jag skyldig Sven och Mary tack! I och för sig även mina egna föräldrar som säkert fick göra en uppoffring för att kunna skicka iväg mig på utbytesresa så där hux flux. Det där med resandet har varit en följetong sedan både i min uppväxtfamilj och för mina egna barn. Det har flackats och farits hela tiden. Och nu etablerar sig även ett av barnen internationellt. Leif GW skulle med sina begränsade förståndsgåvor säkert kalla det för ett genetiskt arv. Jag som är klokare ( :-)) väljer att kalla det ett socialt arv!



Pierre: Du gör som Du vill, det handlar om en person som inte mår så bra tror jag och som hela tiden använder olika identiteter.

2009-04-19 @ 17:19:13
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mia

Oh, ska läsa ikväll. Alltid kul med reseberättelser. Tack för tipset.

2009-04-20 @ 06:45:09
URL: http://miatankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback