Hästförlossning...

.... kan man se här på länken till Daniels sto som fölade idag söndag morgon.  Bilderna hittas på länken under "Daniel" kategorin "senaste" och nåt med "stoföl".

Sammanfattning av helgen får jag göra imorgon måndag.

Kommentarer
Postat av: britten

Oj hästförlossning...måste se...och Valfrids måste testas när jag kommer ner...

Postat av: LL

Tack för bilderna på Citygirls fölning! Det är ett underverk varje gång en ny varelse tittar ut i världen.

2009-04-27 @ 09:19:59
Postat av: ingrid

Tusen tack för att du tipsar om Daniels sida, kanske är det någon mer än jag som är intresserad av hästar som läser din blogg, sen är det fina bilder och en vacker liten tjej.

2009-04-27 @ 22:11:35
Postat av: Inga M

Britten: Valfrids är värt ett besök, men jag tror att man måste boka innan, i alla fall helgdagar. Det var fullt när vi var där. Det ligger nära torget, mitt emot Bergkvists skor på Östra Torggatan.



Ingrid: Det var så lite så. Jag tycker att det var mirakulöst att få med så många fina bilder på det hela. Visst är det fint att se och så bra de klarar sig direkt i stort sett. Upp på benen och äter efter någon timmes vinglande. Och att de inte slår ihjäl sig när de tränar.

2009-04-28 @ 20:14:32
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

LL: Det är verkligen ett underverk. Och de här små vingelbenta är fantastiska tycker jag. Fast själv är jag ju livrädd och skulle inte våga gå i närheten av häst numera. De är farliga i bägge ändar som någon så träffande uttryckte det.

2009-04-28 @ 20:22:48
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback