Fredag kväll...

... och vi har inte alls varit på '''Tranan" som vi trodde utan på Sturehof vid Stureplan med sönerna. Jag åt en smarrig fisk med sjötunga. Sedan gick vi till "Den vassa eggen" ett ställe med dj-musik och sånt. Han som spelar musik där är Mats, en av sönernas goda vänner. Där dök ett antal av goda vänner upp; Johan + Petra, Peter, Daniel osv. Det var roligt att träffa dem igen.

Fast det var hög musik och nu har vi dragit oss tillbaka till hotellet. I morgon lördag ska jag hänga på låset kl 10.000 på Moderna museet, sedan 11.00 på Nationalmuseum och sedan Valdemarsudde och eventuellet Liljevalchs. Vi får se. Medan jag ränner på museer så lastar gubben av lådor hos sonen som just flyttat hit.

V i gratulerar också sonen till den för dagen inköpta lägenheten på Holländargatan. Den blev hans efter en del krångel och kontraktet är skrivet och klart. Så småningom ska han tillträda, men inte nu.  Skönt att det äntligen är färdigt nu igen med budgivning. Mäklaren sa att det är i stort sett bara såna här lägenheter som det är efterfrågan på nu; bra läge och toppskick.


Grattis också till Åsa, kollegan som fick en dotter igår vid 5-tiden!


Kommentarer
Postat av: Suss

Du är i storstan och jag ränner runt på landet med mannen. Han köper klocka och jag tänder ljus på kyrkogården.

Nyfiket frågat, vad kostar en lägenhet på Holländargatan? Ha det bra imorgon, lite avundsjuk är jag och hade gärna varit med på museisvängen. Kram Suss

Postat av: Inga M

Suss: Tack! Det kommer rapport om museebesöken när jag hunnit samla mig. Jag ska maila till Dig om det här lite dramatiska lägenhetsköpet senare.



2008-11-02 @ 09:17:45
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: anne

Hmm...Jag jobbar i hörnet Holländaregatan/Adolf Fredriks Kyrkogata. Just där verkar det bara vara kontor, men han kanske bor längre mot Odenplanshållet?

2008-11-02 @ 11:08:41
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga M

Anne: Vilken tillfällighet! Han har köpt lägenhet på nr 31, rött tegelhus tror jag. Jag har lite dålig koll på läget eftersom jag inte har varit där än. Han tillträder inte än på några månader men är väldigt glad att han har kunnat köpa just den här bostaden. Den ligger centralt på alla sätt och samtidigt lugnt läge.

2008-11-02 @ 11:12:33
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback