Stockholm är så vackert!


Måste bara få säga det;
- Stockholm är såååå vackert när solen lyser, himlen är klarblå och det är höstigt frost.



Bakom oss här har vi ungefär Fridhemsplan och framför oss har vi St Eriksplan.


Slottet passerade vi, men det ser lite skabbigt ut, ungefär som om man inte kunnat bestämma sig för vilken färg det ska ha utan man har kluddat lite olika här och där för att testa. Jag tycker i alla fall att hela borde vara ljust, lite åt gult till och samma på hela så man ser att det är ett slott och inte ett kvarter vilket som helst. Glömmer aldrig att jag var här på studiebesök med min skola 1964 och jag aldrig fattade att jag varit i slottet eftersom det inte alls såg ut som ett slott! :-) Det liknade ju alla andra byggnader runt omkring.

Kommentarer
Postat av: Blackout

Ganska skabbigt slott och totalt i avsaknad av tinnar och torn.

Postat av: Terése Andersson

Håller med dig om att Stockholm är helt fantastiskt och även dina åsikter om slottet.

Min första upplevelse av slottet var under en vattenfestival för en del år sedan. Jag och några vänner satt uppe på "räcket" och drack öl. Först efteråt fattade jag att det var slottet och jag undrar hur det kom sig att vi inte blev bortkörda.

Det finns ju så många underbart vackra slott i Sverige men det "riktiga" slottet måste nästan vara fulast av allihopa.

2008-11-02 @ 23:46:56
URL: http://flowerroad.blogg.se/
Postat av: Inga M

Blackout o Therese: Exakt min åsikt också; ett slott ska ha tinnar och torn och se ut lite som i sagoböckerna. Det gamla slottet Tre kronor var lite bättre men det brann om jag minns rätt. Det finns ju verkligen fina slott att ha som modell. Man kunde som sagt åtminstone göra något enhetligt av färgen på slottet. Och en färg som avviker lite från omgivningen, ungefär så som i Oslo.

2008-11-03 @ 00:12:12
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback