Jakt på Jägartorpet 3

På lördagmorgonen var det dags för nytt släpp igen. Vi drog mot Pickarbo den här gången också, i förhoppning att få reda på den haren som inte blev avslutad dagen innan.

Vi slog oss ner uppe på ett berg, där det fanns en rejäl törestam. Vi fick elda i 3 timmar och en kvart ett det duggregniga vädret innan Valsa fick upp haren. Men hon ger sig aldrig om hon har slag.


Jag försökte hela tiden att få med både Roland och hare vid skottillfällena, men det är hopplöst! Här lyckades jag få¨båda i kameraögat men då har jag rörelseoskärpa iställt. Gubben skjuter i alla fall precis när jag tar kortet och skottet ser ut som blå rök (!?)  Om man har goda ögon så kan man uppfatta haren som en ljus fläck till vänster om vägen där borta.






Haren blev skjuten i alla fall, fast jag inte fick det med på bild så bra och Valsa är nöjd.


Den här bilden ville Roland att jag skulle ta när vi gick hem.


Kommentarer
Postat av: Garbomannen

Vad roligt!



Jaha okej, hur var han då? Nu fick han hjälp både upp och ner ifrån scenen och skyndade sig därifrån.



Ha det så bra! =)

Postat av: britten

Fantastiska bilder...

2008-11-30 @ 22:16:45
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Inga M

Garbomannen: Jag antar att Du menar Jerry Lee. Han gjorde sina nummer, inte så länge och han gjorde en trist sorti, bara vände ryggen åt publiken och gick ut. Inget tack för applåder, inget extranummer, ingenting. Alla var nog ordenligt besvikna. Men det var ju några år sedan.



Britten: Ja det var fina dagar.

2008-11-30 @ 22:24:17
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback