Halloween i humoristiskt stilleben...

Ville vara sprida ett lite humoristiskt stilleben över Halloween och helgens eventuella konsekvenser! :-). Det finns hos Anne.

Jag återkommer med mer om vårt besök i Stockholm när jag fått fram bilderna.

Uppdaterat: Himla irriterande för övrigt att det står en nolla på ett antal inlägg här nere trots att det finns flera kommentarer!

Kommentarer
Postat av: Hanneles paradis

Inte direkt min bild av Halloween, mera mys o pys, ljus och god mat :)

Postat av: Inga M

Hannele: Verkligen inte min heller! Fast jag ser nu när jag läser blogginlägget att det kan se ut så eftersom jag direkt efteråt skriver att jag ska berätta mer om stockholmsbesöket! :-)

2008-11-02 @ 11:05:26
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Rut

Hyggligt av dig att du kom till Stockholm med lite vackert väder. Det håller i sig idag också. Annars har verkligen varit surt och regnigt en längre tid tycker jag.

Roligt att du hade tid att besöka Valdemarsudde, det är nog det jag besökt mest, det ligger så vackert och man anar prins Eugens ande var man än går. Lerins utställning ska också vara bra säger de som varit där. Annars är inte jag någon museimänniska tycker helst om exteriörer.



Hoppas att sonen kommer att trivas på Holländargatan den ligger fint till och är centralt.

Jag bodde granne med denna gata först när jag kom till Sthlm på Tegnergatan och ligger sas mitt i smeten. Men på något sätt är det luftigt och lätt ändå som det är i de flesta stadsdelarna.

Så talar en sann friluftsmänniska som också vet hur det är att bo i vildmarken men levt som stadsbo de flesta år.

Ser fram mot dina recensertioner av dina museibesök.

2008-11-02 @ 13:51:25
URL: http://rut.blogg.se/
Postat av: Inga M

Rut: Det var verkligen fint i Stockholm och många människor passade på att besöka Valdemarsudde. Det är så fint att promenera där.

2008-11-03 @ 00:18:06
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback