Grattis Martin Nilsson i Leverhögen till nytt jobb! Från Carnegie till Handelsbanken.

Det läser vi om här och här  och här. Tänk att komma från lilla Sillerud och bli så berömd att jobb-bytet blir artiklar i Sveriges största tidningar! Han är rankad som Sveriges duktigaste analytiker i telecom och nr fyra i Europa tror jag, alltså uppmärksammad även internationellt.
 
Vi förstår att det blir allt mindre tid att komma hem och jaga med Valsa och Snoa. Minnesgoda bloggläsare kommer ihåg att jag beskrev Martins bröllop här på bloggen för ett par år sedan, det var vid sjön med en vacker regnbåge, partytält och så. Det är Martins pappa som Roland äger hundarna ihop med, för att nu reda ut saker och ting.

Roland säger att jag kan publicera den här bilden på Martin och fadren på jakttur för några år sedan. Martin har jägarexamen. Det är en av hamiltonsstövarna i familjen som är med, kanske Schottis.  Gubben tycker även att jag ska  skriva att Leverhögens kennel har alltså inte enbart producerat goda hamiltonvalpar


Jag tvår mina händer över själva bildpubliceringen, det är  gubbens idé.  Hoppas att inte Martin tar illa upp. Fast idylliskt ser det ut och rätt långt från den ekonomiska kris-turbulensen.  Och kanske är det i såna här situationer de brillianta analyserna kommer till. Bilden är tagen på jakt i Torrskog och det är Roland som tagit den.




Kommentarer
Postat av: liselotte t

bilden är godkänd av oss. vi tyckte den var mkt fin bosse o liselotte

2008-11-26 @ 22:26:52
Postat av: Helena Jordansson

Jättesnygg bild på min morbror och kusin Martin.

Vi alla här i Karlstad är så stolta:)

2008-11-28 @ 19:24:22
Postat av: Inga M

Bosse o Liselotte: Vi tycker också att den är fin!



Helena: Förstår jag. Ni kan vara stolta med all rätt!

Postat av: Helena.E

å jösses,Martin har man inte sett sen man gick på mellanstadiet i svensbyn typ...å va kul att det har gått så bra för honom.

2008-11-30 @ 10:23:36
URL: http://ehrencrona.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback