Melker i Bäcken!

image1930

image1931
Här är han alltså, Melker i Bäcken!  En riktig liten sötnos! Första barnbarnet till Rolands dubbelkusin i Bäcken, son till Sara och Marcus.  Vi var där igår kväll och njöt av anblicken och fick hålla! Han vill gärna bli hållen, redan social och vill vara med. Nalledressen som han har på sig är helt underbar, med liksom tassar och öron på, varm och go när det blev kyligt på kvällen. Vi grillade på altanen och satt ute tills myggorna kom. Det var första myggkvällen här för året. Nu har de kommit.

Vi håller förstås tummarna att den här unga familjen återvänder till hembygden och Årjäng istället för att bo i Karlstad.

Det var gårdagen.

Idag, söndag, ska vi åka ner till Årjäng på Skogsdag vid travbanan. Där finns utställt massor av skogsmaskiner, där finns hästar, lekar för barnen, tävlingar, man bjuder på diverse maträtter, "Vilda lådan" för barnen om olika vilda djur. Och i samband med det lopp som Jägareförbundet sponsrar (vid 14.00-tiden) så blir det jakthundparad med visning av ett stort antal jakthundraser. En del av dem är ovanliga, exempelvis Plotthund som används till lodjursjakt.

Roland är redan där och donar. Skogsdagen börjar 9.00 och håller på till travet börjar 13.00. Vi åker ner framöver och äter i restaurangen och sedan ska jag skjutsa sonen till tåget i Karlstad.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Men vilken goknopp....

Ha det jättebra idag...glöm inte att visa videon för barnbarnen.
Den finns också på YouTube.com sök på tecknat Bamse.

Kram, kram

Postat av: Gisan

Vilken underbar liten Goding! Kramar...

2008-05-04 @ 10:08:36
URL: http://gisans.blogspot.com
Postat av: Rutan

Vilken sötnos! Det låter som "Moses i vassen"! :o)
Man blir alldeles salig när man får hålla en sån där igen.

2008-05-04 @ 15:47:00
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: Marie

Dey var det goaste. När man ser småttingar på bild och de verkar lugna och fina ja då skulle jag kunna ha hur många som helst. Sedan påminner jag mig om alla förkylningar och vaken nätter...ja då blir det inte fler för mig..;-)).

2008-05-04 @ 21:54:14
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Britten

å en sån ljuvlig liten en...helt bedårande...

2008-05-04 @ 22:30:27
URL: http://pyrobritt.blogg.se
Postat av: Inga M

Alla: Kan bara instämma, han är en sötnos och vi är glada att vi fick tillfälle att träffa honom. Nu är familjen tillbaka i Karlstad igen.

2008-05-05 @ 05:20:32
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback