Säg upp bekantskapen med Holland!

Jag fattar inget om fotboll och ska inte försöka analysera gårdagens match Sverige - Spanien eftersom jag inte såg den. Jag bara hörde spridda rop och vrål när jag snällt passade upp med kaffe och nya ölburkar och andra matchtillbehör. Men så mycket har jag förstått på gubbarna som såg det hela här  hemma, att de kommer att jobba för att Sverige ska säga upp de diplomatiska förbindelserna med Holland (domarens hemland!)  :-))


Kommentarer
Postat av: Trolda

Visst var det en snöplig förlust...MEN rättvis tycker jag. Spanien spelade bättre, även om domaren nu inte var så bra direkt...Och det är ju bara så SPÄNNANDE! =D

Trolda - önskar en fin söndag!



Postat av: Rut

Ja det blev ett snöpligt slut på matchen i går kväll, vi var nära ju få en poäng där och inte rätt heller, håller med dina karlar om att säga upp bekantskapen med domaren.



Mina öden och äventyr i det forna kan du läsa något om du klickar på Länkar till höger i min blogg

"Och bortom susar skogarna" som jag skrev för några år sedan för Seniornet. Jag har mer lagrat men är dålig på länkar och är för lat att lära mig.

Varm hälsning från Sthlm.

2008-06-15 @ 15:59:54
URL: http://rut.blogg.se/
Postat av: Inga M

Trolda: Jaså var det rättvist?? Så lät det inte här minsann. :-)



Rut: Dina öden och äventyr på länken på Din blogg har jag läst flera gånger och även dragit ut på papper för att kunna läsa ordentligt och visa andra. Fast jag misstänker att det finns mycket mer att berätta från Din uppväxt.



2008-06-17 @ 23:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback