Upphäver fysikens lagar!

Dagens, måndagens, städning upphävde fysikens lagar, absolut! Det måste finnas någon formel för hur mycket grejer som får plats på en viss yta och detta är orimligt! Allt det här som jag rev ur hallskrubben kan inte ha fått plats där inne på knappt 1,5 * 1,5 kvadratmeter! Nu har jag i alla fall fått ut allt och slängt och packat för transport till second hand så nu är det hyfsat rymligt ett tag. Skänker fortfarande en tacksamhetens tanke till den kloke rörmokare som en gång i tiden sa när vi byggde huset att vi inte skulle ha en tredje toa här utan göra en skrubb istället för sånt man behöver ha nära entrén.


Kommentarer
Postat av: Hanneles paradis

Härligt att rensa, vi har byggt alldeles för litet hus, perfekt för oss två, nu håller ungarna på att flytta ut med alla (?) sina idrottsgrejer...

Postat av: Marie

Hahaha....jaa, jag lyckas också med detta konststycke mellan varven och varje gång jag röjer upp lovar jag mig själv dyrt och heligt att aldrig mer stöka till på samma sätt igen....ända tills nästa gång..;-))))

2008-07-22 @ 15:56:20
URL: http://www.alltiallon.se
Postat av: Gubben

DEt där känner jag igen - och känslan när städningen är klar... inte dumt!

2008-07-22 @ 20:51:50
URL: http://gubben.webblogg.se/
Postat av: Inga M

Hannele: Klokt av Er. Vi borde alltså byta till ett mindre hus nju. 124 + 124 kvadratmeter är alldeles för stort för oss två, lagom för oss när vi var 5 i familjen!



Marie: Ja, vi har nu stått där och lovat varandra att hjälpas åt så det inte ska bli så här igen! Men vi är lika goda kålsupare tyvärr.



Gubben: Jag börjar misstänka att detta är semestern för en stor del av SVeriges befolkning; städning!



2008-07-22 @ 22:35:29
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Mrs Li

Jag ska nog tipsa IKEA om att börja sälja den optimala hallförvaringsmöbeln... Ett svart hål.

2008-07-23 @ 14:43:53
URL: http://www.mrslibyrakrat.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback