Löst förvaringsproblem halsdukar!

image1537
Om jag nu inte lyckats göra något annat vettigt under julhelgerna så har jag i alla fall tagit itu med en del förvaringsproblem; kepsarna fick sin kepshylla, bokhyllan fick sin bookcrossingutrensning och halsdukarna fick två egna hängare. Jag har en längre tid spejat efter någon vettig lösning på detta med halsdukar. Jag som är så frusen behöver ju ett antal olika. Och de har slingrat sig som boaormar runt hatthyllan. Till slut gav jag upp att leta färdiga hängare och köpte helt enkelt två rejäla träkonsoller och satte upp dem så här. I normal fall är båda fulla med halsdukar men jag tog bort på den ena för att det skulle synas på bilden. Det funkar perfekt. Jag hittar genast den jag vill ha och slipper klättra upp för riva omkring på hatt hyllan och de hänger still på träkonsollen.

Hmm... fast tapeten har vi inte gjort något åt den här julen heller. Det är äkta vedervärdiga 70-talsmedaljonger! Men nästa jul ska de vara borta i alla fall. (Har vi sagt i snart 20 år nu!)

Kommentarer
Postat av: Cissi

Fiffig idé men halsdukshängaren!
Det där med medaljongtapeter börjar bli modernt igen. Det är väldigt snyggt och måla över, strukturen blir så fin
Hoppas du får en skön helg!

Postat av: Helena

Bra idé! Det där med planer känner jag igen. Vårat badrum är ett projket som pågått i snart tre år. Jag suckar.... Ha en mycket trevlig fredagskväll!

2008-01-11 @ 23:16:14
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: Inga M

Cissi: Tack för det! Det kommer att bli en helg i lugnets tecken. Medaljongtapeter är moderna igen men vi kommer nog aldrig mer att ha det frivilligt. Vi har målat över tapeten i resten av hallen och det var ett slavarbete. Svårt att få färgen att täcka eftersom det är vinyltapet, alltså med något plastöverdrag.

Helena: Tack, roligt att det är fler som är vankelmodiga i sina husrenoveringar.

2008-01-11 @ 23:54:48
Postat av: Rutan

Vilken bra idé! Jag har haft samma problem men använder en galge med tvärslå där jag hänger dem över.
Hade jag haft plats så skulle jag göra som du.

2008-01-12 @ 15:46:44
URL: http://rutan.blogg.se
Postat av: Cissi

Ja det finns vissa saker skaer man aldrig vill ha tillbaka... Medaljongtapeter eller V-jeans. :o)
Roligast är ju att tapetsera om!

2008-01-12 @ 15:47:18
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Inga M

Rutan: Det verkar ju också ok med en galge förstås som Du beskriver. Lite svårare att se dem bara. Men helt ok om det är trångt.

Cissi: Nja, jag kan tänka mig roligare tilltag. Vi har liksom väntat på att byggboomen i Årjäng ska avta så att gubben får lite andrum, men det är jobb hela tiden. Förr var det lite lugnare under vinterhalvåret och då kunde det hinnas med lite hemma.

2008-01-13 @ 00:14:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback