Hur kan hon vara så snygg???

image1561
Kolla in den här blusen / jackan eller vad det nu kan vara för något? Vem skulle vara snygg i den mer än hon Adamo? Det är väl märkligt!  Jag undrar hur hon bär sig åt, kan det vara utstrålningen? Bilden och texten är hämtad ur Expressen i lördags 19/1 08.

För övrigt skriver hon en massa konstigt om att dagens välbärgade och friska pensionärer vill jobba ideellt i andra länder  för att må bättre av att känna sig goda.  Jag känner ingen som gör så, men det lär vara en trend. Märkligt nog verkar trenden dra åt länder med varmt  klimat. Hoppas de vill börja i de områden i Sverige där vi har uppgivna och fattiga människor också.

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag tycker hon har utstrålning den kvinnan. Allt hon skriver är inte bra men jag har sparat en sak från vår tidning här som jag tycker om:
gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=913&a=349485

Postat av: Nina på Johangården säger

Jag hade inte ens tittat åt denna blus eller vad det kallas. Nej nej... men utstrålning har hon.

2008-01-21 @ 23:09:52
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Telefonissan

Barnevik jobbar ju ideellt i Indien. Hon kanske känner honom? :-) Allvarligt talat så kanske referensramarna inte blir så vida om man jobbar så mycket som Adamo.

2008-01-21 @ 23:32:21
Postat av: Inga M

Cissi: Hon är driftig i alla fall. Ser fram emot när hon startar en kul veckotidning för 60-åringar, det fattas. Hon brukar ju följa åldrarna oppåt liksom i sin tidningsskaparvärld.

Nina: Hon blir bra på bild i alla fall.

Telefonissan: Ok, det kanske är honom hon refererar till. Men lyckan i att ge istället för att ta är kanske ny för en del och säkert helt äkta till skillnad från snabba kickar i shopping eller rus eller annat fördärvligt.

2008-01-22 @ 06:56:40
Postat av: Inga M

Cissi: Jag var inne och läste om Adamos föreläsning. Hon har ju bara sååååå rätt om åldersdiskriminering i modebranschen! Det måste finnas massor av pengar att tjäna på att göra kläder för 50+. Sen kan man ju reta sig på åldersdiskriminering överallt, exempelvis annonseras efter något mystiskt som kallas jobbcoach just nu och de ska vara 21 - 35 år om jag minns rätt!

2008-01-22 @ 07:10:46
Postat av: Anonym

Ja,trenden i dagsläget är att vara evigt ung!Att åldras verkar vara skamligt på något sätt, eftersom den diskrimineringen vi har idag breder ut sig mer och mer över fler och fler områden.Konstigt fenomen det här tycker jag!Ha det bra!

2008-01-22 @ 09:31:44
URL: http://tankeverkstaden.blogg.se
Postat av: Annaa M

Själv tycker jag kanske hon är lite tröttsam... Och jag tror nog som Telefonissan sa att hennes referensramar är lite snäva. Hörde henne invigningstala på Pride häromåret; Mossigt!

Åldersfixeringen är tung. Häromdagen var det ju en vuxen kvinna på Evis blogg som var övertygad om att medellivslängden på svenskar låg under 70 år! Då är man lite illa.

2008-01-22 @ 16:24:44
URL: http://www.annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

Tankeverkstaden: Jag har inte sett det i platsannonser på ett tag så jag ville tänka att det var olagligt.

Annaa: Åldersfixeringen är ju helt onödig, såger inget.

2008-01-23 @ 07:07:25
Postat av: Nike

Adamo tränar hela tiden! Dessutom utstrålar hon säkerhet så det går inte att tveka på henne. Hade hon sett osäker ut hade kläderna sannolikt missklätt även henne. Men jag tycker också att hon är tröttsam....Alla hennes väninnemagasin hit och dit. Som om det inte fanns något alternativt sätt att förhålla sig när man är kvinna och över 40 eller 50 och samtidigt vara modern, jämställd och stark.

2008-01-25 @ 19:38:18
URL: http://www.nikesrum.blogspot.com
Postat av: Inga M

Nike: Säkerheten som hon utstrålar är säkert en del av förklaringen. Men jag ser fram emot ett kvinnomagasin för 60+ , med tips på bra och snygga kläder för åldern med
fotomodeller i adekvat ålder, tips på hur man fixar sina krämpor, hur man ska hantera sina barn och barnbarn, om att byta till enklare mer lättskött
boende, om ekonomi på äldre dar (dålig pension), villkoren för att jobba parallellt med pension.
Dethär fattas liksom.

2008-01-26 @ 07:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback