Fördelade över jordklotet!

Nu borde han gå in för landning i LA den yngste sonen. Det är eftermiddag där så jag hoppas att flickvän hämtar på flygplatsen med sin fina miljöbil. Och att hon får julklapparna som vi skickat med. Han är alltså på den delen av jordklotet.

Igår landade Stockholmssonen i Thailand tydligen lyckligen eftersom vi fått sms.

Vi har alltså fördelat oss över jorden och jag ska hålla ordning på diverse väder och naturkatastrofer på alla håll och kanter.

Och här kommer vi inte så långt. Jag är mest hemma och plockar och myser och läser och tvättar och så. Gubben tar sig ibland ut. Var idag i Blomskog och jagade med H och H, prästsönerna som läser i Umeå annars. Det fanns harspår och jakt men inte med Jazz idag.

Idag är sista dagen på lovet och imorgon börjar jobbet med en studiedag. Det blir en bra mjukstart på en ny termin. Vi får tid att sitta ner och planera både eget arbete i klassen och gemensamt. Sen finns det säkert några hyllvärmare som ska sin tribut men det får vi väl ordna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag brukar kolla vädret på Passagens vädersida. Där har jag lagt in snabblänkar till orter som New York, Bangkok, Peking och Värnamo. Så har man koll på det mesta. Alltid är det nån unge som är ute och far.

2008-01-07 @ 00:43:20
Postat av: Gisan

Min Prins mjukstartar terminen med studiedag här också. Kan tänka mig att det är bra för er som jobbar på med barnen att få börja med en sådan dag. Kramar...

Postat av: kicki

Fortfarande snöande här, nu får det räcka..hur har ni det idag. Dina ungar har bättre väder på sina ställen hoppas jag.
Kramen från kicki

2008-01-07 @ 12:35:57
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se
Postat av: Inga M

Anonym: Tack för tips! Jag ska kolla om jag hittar den sidan.

Gisan: Det är perfekt att få sitta ner med kollegor och planera för en ny termin och göra det på dagtid medan man är vaken istället för ett par timmar sen eftermiddag när vi alla är mer eller mindre halvdöda.

Kicki: Idag måndag så är det slut på snöandet, nästan i alla fall. Det kom bara lite och det slaskar så snön krymper nu. Gissar att ungarna utomlands har det varmare. Ha det!

2008-01-07 @ 22:41:16
Postat av: rut

En mjuksstart på vårterminen låter skönt.Här i huvudsta'n är det disigt, mörkt och grått, snön som vi fick under veckoskiftet är nästan borta, kvar är bara några isfläckar.
Ryggen värker och det känns allmänt deprimerande.
Lite sol och lata latituder som Thailand skulle vara välgörande.

2008-01-08 @ 11:14:12
URL: http://www.rut.blogg.se
Postat av: Inga M

Rut: Usch ja, svensk vinter kan verkligen vara trist när det blir snölöst, mörkt och regnigt.

Har Du fått ont i ryggen? Stackars Dig! Är det inget som hjälper? Tabletter eller nåt?

2008-01-08 @ 19:57:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback