Stockholmssonen i TV400 idag onsdag!

Jag har problem med att se mina barn i TV. Minns att jag tittade mig igenom ett helt program för ett tag sedan för att se honom sitta i publiken. Det var ju lite fånigt av mig, för jag kan ju se honom live ganska ofta och på dvd när jag vill från alla upptänkliga åldrar i hans liv, men mammor är så där fåniga. Nu ska han i alla fall delta på  något sätt i ett program som heter TV om TV på TV400 kl 21.55. Vet inte ens om vi har den kanalen. Den finns i ett av Canal Digitals utbud men jag som aldrig tittar på TV annars har noll koll förstås.
 
Han noterade med tillfredställelse i alla fall att de hade ett bordtennisbord på redaktionen. Och det gillar han ju, bordtennis alltså, så om han ser svettig ut i bild så kan det bero på att de tagit en match före sändning. Och så gillar han TV och film, väldigt  väldigt mycket och han har bra koll på det tror jag.

Minns för något år sedan att han fick som present att kolla in på TV-museum i New York (?) och se några valfria program. Det var uppskattat. Och han fick tror jag hela Vita Huset serien i 30-årspresent. Det kommer säkert att bli trevligt och jag ska försöka bänka mig om jag hittar kanalen.

Efteråt: TV-debut i en timmes direktsändning klarade han bra, jag är jättestolt förstås. Och hans tv-älskande farfar tittade säkert ner från sin himmel och var också jätteglad att det gick bra. Det sonen  pratar om har jag ingen aning om eftersom jag inte tittar på tv nästan alls. Men jag är ju glad att han inte gick i fällan och mobbade den stackars bonden. Sen att det dracks dryck direkt ur flaskor  och inte i glas är väl smällar jag får ta, det var ju inte sonens fel. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback