Bränderna i Kalifornien blir värre.....

.......och jag kollar hela tiden på internetnyheter nu hur läget är oavsett om sonen är cool. Men han är ju på något vis alltid cool.  Nu på morgonen är det fler döda och fler på flykt och med vindarna går det fort.

Försöker tänka att det inte kan brinna mitt inne i en asfaltstad, men det kan det förstås, gör det hela tiden här och där.

Försöker också tänka att  man måste kunna ta sig ut till stranden, den jättelånga, och havet. Men inser också att där kan inte alla få plats.

Och hur blir det med all giftig rök??

Jag vill att min son M ska bo här i SVerige och inte där långt bort i Kalifornien.

Kommentarer
Postat av: Christina W

Åhhh jag förstår att du är orolig. Känns ju väldigt långt borta och onekligen inte helt trevligt med alla bränderna.

Postat av: Inga M

Jag borde ju inte vara orolig, jag förstår ju på honom att han upplever det som helt lugnt. Men modershjärtat grunnar ändå.....

2007-10-24 @ 18:00:07
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Eva

Usch ja, jag skulle också vara orolig om mitt barn var där. Men han har säkert bättre information där han befinner sig - och vet när det är dags att ge sig iväg. Hoppas de får kontroll över elden snart.

PS: Jag har inte sagt upp mig än. Det gör jag NÄSTA vecka :-)

2007-10-24 @ 18:42:48
URL: http://suntliv.blogg.se
Postat av: Cissi

Förstår att du är orolig, det hade jag också varit! Men din son har ju säkert annan information än det vi läser om här och vet när det är dax att ge sig av. Men visst hade det varit lugnare om han befann sig närmare Swedala.

2007-10-24 @ 19:10:37
URL: http://cissilina.blogg.se
Postat av: Annaa M

Ibland var det nog bättre förr, när man inte riktigt visste. Det gör man inte nu heller. Kvällstidningarna slänger hela tiden in senaste nytt på webben ibland rätt ostrukturerat. Min gamla bästis har sin dotter med litet barn och man i San Diego, hon brukar vara väldigt cool men jag vet inte riktigt hur det är nu...

2007-10-24 @ 20:46:06
URL: http://annaamattsson.blogg.se
Postat av: Inga M

EvA: Det kan ju lätta på brinnandet i morgon fredag.
Ang. uppsägandet så har jag kommenterat hos Dig.

Cissi: Sonen är helt cool. Det är tydligen rätt vanligt med bränder där och man är van att det ordnar sig ändå. Fast ibland undrar jag över deras lokala rapportering.

Annaa: Det ser ut som om det är svårt att vara cool i San Diego. Där verkar vara både varmt och rökigt just nu att döma av satelitbilderna

2007-10-25 @ 05:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback