Bildreflektioner över igår fredag!

Bildreflektioner över igår fredag!
Alltså spänstig som bara den igår fredag! Först hade vi skoljoggen med eleverna och valsade runt i Årjängs samhälle; Kyrkåsen, Kobroa, Tingevi, tillbaka,sammanlagt så där en tre kilometer. Sedan var vi bjudna ut till Harnäs till D och G på kvällen och då passade jag på att gå nästan hela vägen ut i förväg. Sen kom gubben och plockade upp mig efter vägen. Det var en trekvarts rask promenad så där en fem kilometer. Brukar inte bli svettig av gående men det blev jag nu och jag borde förstås ha haft handduk o ombyte med. Men icke! Så värdfolket och medgästerna fick stå ut med eventuell stank. Men de klagade inte.  Så här vackert var det på en punkt, Vibäcksbacken,  på vägen ut.  Gillar såna där siluetter som det blir ibland.

image1194
Maten var en läcker repris; vildsvinsskinka ( som kom härifrån!), rödkål, sockrade färska lingon, svampsky. Det är urläckert. Jag är som vanligt svag för fina lövdekorationer.

image1195
Det blev intressant fotoprat och bildprat eftersom D är fotografmästare och reklamfotograf under många år i Tyskland, G fotar och målar  och en av övriga gäster, M, fotar mycket och ibland professionellt samt är utställningsansvarig på vårt bibliotek. 

image1196
Och jag kan inte låta bli att ta med den här gamla favoriten. Den hänger på väggen i D och G s kök.  

Kommentarer
Postat av: Gisan

Jag gillar den bilden. "Lånar" den till min blogg. Kramar...

Postat av: Inga M

Gisan: Helt ok!

2007-10-06 @ 12:36:29
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback