Besök hos tvillingarna på Udden!

image1275

Från vänster så är det Elsa och Annie på Udden! Vi var där i kväll och gratulerade föräldrar och storasyster. De är tvåäggstvillingar och inte så lika än i alla fall. Och som sagt så var det 80 år sedan det föddes två andra små tvillingtjejer på Udden; G och E.  Och de är fastrar till de här flickornas pappa.

image1276

Här nedan har vi stolt storasyster Maja som gärna öppnar paket

image1277

.......och leker lite

image1278

Äntligen lyckades vi haffa familjen hemma. Vi har försökt förut men misslyckats, det är så mysigt att träffa de här små söta damerna. Det verkar bli 11 barn födda inom Svensbyns skolas upptagningsområde nu i år. Inte så illa för att vara i Sillerud.

Kommentarer
Postat av: Sus i dus

Söta ungar! Jag minns själv tiden med mina! Nu har de hunnit bli 4 och fyller fem i mars. De är också tvåäggs tvillingar, de är så olika varandra både till utseende och sätt. De har inte ens samma kompisar... Det är faktiskt bra! Vi och de själva har skapat sig en egen identitet.

Postat av: Inga M

Det är väldigt speciellt med tvillingar! När man ser det så här vid ett hastigt besök fattar man inte riktigt hur det går att klara av för en ensam förälder med så många små på en gång.

2007-10-31 @ 18:41:32
Postat av: Inga M

Asch, jag skrev dumt. Här finns ju i högsta grad två föräldrar och dessutom morföräldrar i huset bredvid. Men jag menade alla stunder när man ändå blir ensam hemma som förälder i alla fall.

2007-10-31 @ 20:55:27
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Noemi

Gulligt! Så väl jag känner igen bilderna på två så där! Som sagt, tiden går fort. Är det jobbigt för dem får du hälsa att det vänder rejält efter 6 månader:)!

Mina är också tvåäggs (pojke/flicka) dessutom. Men mina har typiska "tvillingbeteenden" så som man föreställer sig tvillingar - samma kompisar, jättetighta.

2007-11-01 @ 21:18:22
URL: http://noemis.blogg.se
Postat av: Inga M

Neemi: Tänkte på Dig när jag lade ut de här bilderna. Du har ju upplevt detta i allra högsta grad och med fler barn dessutom. Ska förmedla Dina erfarenheter.

2007-11-01 @ 22:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback