Lilla Elin Js första restaurangbesök!

Lilla Elin J

Gubben o L skulle på Kennelklubbens årsmöte i Karlstad i kväll, fredag. Fru A, lilla Elin och jag var med på upptakten dvs en bit mat tillsammans på restaurang via Appia i Karlstad. Detta var lilla Elins första restaurangbesök och det föll mycket väl ut. Hon trivdes som fisken  i vattnet, jätteintresserad av alla ljud, de blänkande glasen, alla levande ljus och oss som ville prata med henne. Hon skrattade och var mycket sällskaplig. Det blir alltså säkert inte det sista besöket på krogen.

Dessutom demonstrerade hon sin favoritställning; att dra sig upp från sittande hållande i pappa Ls fingrar och stå så här och trampa lite, samt kolla runt på omvärlden. Väldigt stadig och vaken för att bara vara 3 månader! Hon har verkligen förmerat sig sedan vi träffade henne förra gången.

Imorgon när jag har mer tid ska jag fixa till och lägga ut bilder från en valpning med kejsarsnitt. Den ägde rum idag på förmiddagen, så nu har alltså våran Jazz fått 9 halvsyskon. Det blir lite realistiska bilder och en solskenshistoria.

Kommentarer
Postat av: Björn

Klart hon trivdes som fisken i vattnet i centrum för all uppmärksamhet och massor av nytt runtomkring :-)

Postat av: Inga M

Björn har kommenterat fast det inte syns och jag svarar:
Ja det bådar gott för framtiden. Tidig vana att föra sig i gourmetsammanhang är inte fel.

2007-03-17 @ 09:39:18
Postat av: Ninni

Åhh vilken söt liten tjej!

Jag tänkte på dina kommentarer..kan det var för att du måste godkänna dom..jag har iallafall inget strul. Jo SPAM filtret strular det ibland.
Ja du må tro att jag känner mig lättad över att sonen har ett boende.

Ha en skön dag, kram

2007-03-17 @ 09:57:59
URL: http://ninni.blogg.se
Postat av: Inga M

Ninni har kommenterat fast det vägrar att synas här:

Ninni: Jag tror inte det har med mitt godkännande att göra. För det spelar liksom ingen roll. Vissa kommentarer syns direkt andra några timmar efter jag godkänt dem och en del syns aldrig. Väldigt irriterande!

2007-03-17 @ 10:29:53
Postat av: Anonym

ÅHH VILKEN SÖTIS

2007-03-17 @ 11:11:47
URL: http://www.lippglossgirl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback