Bredband 1:a juni?

Vi lever i en hopplös modemtillvaro. Det betyder med jämna mellanrum tvärstopp i mailboxen för att någon skickat en liten filmsnutt eller något annat piggt. Idag senast kom ett par mail på 13 mb var, sammanlagt 26 o gränsen går vid 30 så då var det kört igen. När mailen börjar ticka in väldigt långsamt så är det bara att bryta, gå in på tele2 och ta bort. Numera kan vi själva och slipper ringa och be om hjälp.

Men enligt uppgift i kväll så ska det alltså bli så att vi äntligen får bredband här 1 juni. Jag tror det när jag ser det!
Ja, bredband blir det säkert inte utan något liknande ADSL eller så, men bättre än inget. Detta är ju helt kört!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Modem är pest! Man det är fortfarande så att det inte går att ha annat på vissa ställen i vårt tekniktäta land. Uselt tycker jag.

Postat av: Anna

Va bra m ADSL, det har vi här. 24 mb. funkar jättebra.Vi har haf det i lite mer än ett år. I dag varit hod Ruff, det finns nya bilder hos mej.
Anna

2007-03-16 @ 20:49:20
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Anki

Hej Inga! Jag bor på "riktiga landet" och vi har haft "bredband"/ADSL i drygt ett år nu. Bloggandet skulle aldrig ha kommit på tal innan.

2007-03-16 @ 22:17:51
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: Inga M

Trist alltså! Här har kommit in tre kommentarer och jag har godkänt dem för länge sedan men de syns alltså fortfarande inte på bloggen

2007-03-16 @ 23:54:37
Postat av: Inga M

Nu kom kommentarerna in!! En får tacke!

Nina: Här har det varit jättesegt med många löften hit o dit! Det går ju inte utan. Nu kommer en god vän hitflyttande och ska ha ett internetbaserat företag i sitt hem. Hur ska det gå?

Anki: Nej bloggande är långsamt utan. Det kommer att bli lättare och ännu roligare när / om vi får snabbare kommunikationer.

Anna: Jag hoppas verkligen att det kommer, lycklig Dig som har fått. Jag ska ila in på Din sida o kolla på lille Ruff och hojta på gubben för han vill också se denhär lilla läckerbiten!






2007-03-17 @ 00:01:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback