Bloggen strular med kommentarerna!

Jag kan bara beklaga att bloggen strular med kommentarerna. Vill återigen försäkra att det är inte jag som censurerar, en del kommentarer vägrar att bli synliga för läsaren trots att jag kan se och läsa dem. Jag har försökt svara på Gunsan o Bosses kommentar nu 3-4 gånger men det går inte. Likaså på Troldas och fler.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hj. Tack för tipset om bur på natten. Jag funderar mkt hur man ska göra med det ena och det andra. Kanske kommer jag be dej om lite råd om det går bra? Ska man börja med en sån bur då direkt, menar du? 9 v är han när han kommer. Ha det! Anna

Postat av: Inga M

Anna: Du kan ju redan nu be uppfödaren att lägga någon trasa där valparna brukar sova så att han kan få med sig den sen till sin nya bädd. Ibland har vi gjort så när vi har köpt hund av andra.

Buren är alltså en vanlig liten transportbur i plast som man köper på hundshop. Den är bra att ha i fler sammanhang.

Ja, vi börjar buren direkt. Den står på golvet bredvid Rolands säng på natten. I den lägger vi trasan som han har med sig hemifrån. Vi börjar vänja valpen vid buren genom att den får stå i köket på dagarna med öppen lucka. Då lägger vi ibland in hundgodis i den så att det ska bli lustfyllt att gå in och ut där.

Den första tidens sovande är det nog bra att vara inställd på att ha buren bredvid sängen, lägga in lite hundgodis i den när det är läggdags så att Ruff går in frivilligt, stänga luckan och sedan lägga sig själv direkt och sova så att det blir mörkt och tyst i rummet direkt. En rejäl rastning precis innan underlättar. Fast visst kan det vara en del gråt och gnäll de första nätterna. Men det lönar sig att förhärda sig. Det går över.

2007-03-17 @ 10:26:52
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Trolda

Det GÖR inget Inga..jag läser ju iallafall dina inlägg o egna kommentarer....men det strular FÖR mycket med bloggen ibland tycker jag också.Ha en fin fortsatt helg!

Trolda - "osynlig...."=D

2007-03-17 @ 21:28:57
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Just nu tycker jag att det bara är elände med blogg.se... jag kan knappt göra något är. Kommentarerna finns i arkivet men vägrar att visa sig offentligt.

2007-03-18 @ 12:45:48
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Inga M

Trolda: Nu gör jag ett nytt försök att svara på kommentarerna här. De tidigare har vägrat att bli synliga.

Det glädjer mig att Du läser i alla fall. Det är så pinsamt att det krånglar med publiceringen. Eftersom jag har inställt så att jag ska godkänna alla kommenterer så kan det tolkas som censur.

Nina: Precis samma problem som hos mig. Undrar om vi är extra drabbade som vill godkänna alla kommentarer själva?

2007-03-18 @ 17:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback