Summering av veckan

Sjukdom har ju präglat familjen. Förra veckan tillbringade jag i sängen med influensa och hög feber. Denna veckan har jag arbetat med lite feber och en del hosta men det har funkat med Treo och jag har hållit mig till stillsammare arbetsmoment samt sovit varje dag vid hemkomst.

Meddelade trimferande igår torsdag att jag nu var feberfri och på väg att bli frisk. Men det var lite förhastat. Somnade när jag kom hem från skolan idag och vaknade skakande av köld under två täcken. Feber igen alltså. Får väl vara lite tacksam att vi inte får jaktgäster över helgen. Nu blir det ett par dagars sängläge som gäller igen. Snäll gubbe lagade god middag med fläskkotletter.

Kommentarer
Postat av: Blackout

Vila dig! Det är lätt att få lunginflammation om en vanlig förkylning/influensa inte får läka ut i fred. På vår lilla vårdcentral har tre drabbats och en av dem knaprar antibiotika som vore det Läkerol och vederbörande envisas med att arbeta. En läkare!

Postat av: Inga M

Blackout: Det är väl mot bättre vetande som man går och jobbar. Fick en plötslig febertopp i eftermiddags /kvällen upp emot 40 grader, men nu är det nere igen utan medicinering. Fattar inget.

2007-02-17 @ 01:13:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback