Sjukpanik!

Jag har  hela den gångna veckan mentalt föreställt mig att jag ska vara frisk och gå till jobbet på måndag. Tvingas nu inse att jag idag, lördag, knappt tar mig ur liggande annat än med  medicinering.  Det är bara två dagar kvar nu till jag ska vara i form att stå på benen i flera timmar och  dessutom göra det inför 23 glada 7-åringar!    

Tänker å ena sidan att om jag tar lite Treo under måndagen så kommer virusarna att försvinna bara för att det är så roligt att få jobba igen. Motståndskraftern blir jättestor.

Å andra sidan så är det inte helt riskfritt att missköta en inluensa; se på Anna Nicole! Fast där var det väl lite mer än influensa har det framkommit idag.

Kommentarer
Postat av: pimpim11

Jag råder dig att vara hemma tills du är frisk ingen tackar dig för att du missköter dig.
Jag blev liggande i tre dagar sen kände jag mig pigg men idag gör sig halsen sig påmind igen./pimpim

Postat av: Anna

Mitt råd är att du stannar hemma tills du blir friskare. Man ska vara rädd om sej, vet du.Inte tvinga kroppen att arbeta m värktabletter i. Så de så! Kram Anna

2007-02-10 @ 10:55:22
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Pimpim: Jag har kollegor på skolan som har gjort så, varit sjuka, kommit tillbaka och sedan insjuknat igen.

Anna: Jag får se hur jag känner mig på måndag morgon. Jobbar eventuellt då, försöker göra en lättvindig dag (hmm hur man nu gör det?) ser hur det går.

2007-02-10 @ 11:11:19
Postat av: Sylvia

Försök ha tålamod och var hemma tills du blir riktigt bra. Åtminstone ett par feberfria dagar innan du går iväg. Så lätt att man överskattar krafterna och får betala dyrt efteråt

2007-02-10 @ 12:01:34
URL: http://pantersylvia.blogg.se
Postat av: Trolda

Jag har lite av samma dilemma...Är inte pigg heller.Men är LEDIG på måndag, så det blir ju en extra dag iallafall. Men MÅSTE vara kry inför "AllahjärtansDag" som ju infaller på onsdag.Och alla förberedelser på tisdagen...Ringde läkaren igår, och det går ju influensa här...och det går över, men det tar dessvärre lite tid. Frustrerande o tråkigt är det.

Trolda - "Vi hoppas..!"

2007-02-10 @ 12:11:41
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Sylvia: Ska försöka göra så.

Trolda: DEt måste vara en ovanligt seg influensa. Normalt ska ju en vecka räcka.

2007-02-10 @ 17:46:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback