Om sorg

För att förströ sjuklingen har gubben inhandlat diverse. Bl.a. kom han hem i förrgår med en tidning som hade följande i stor text på framsidan "Släpp fram Ditt vackra jag". Och jag kan förstå att han valde just den tidningen med tanke på skicket  hans snörvlande "fru" befinner sig i.  Det är allt annat än vackert!

Hur som helst så sa han glatt att han köpt Amelia till mig, men det hade han inte. Han hade köpt M magasin för 50 plus mappisar. Fast upphovskvinnan är ju densamma, Amelia Adamo, så det var väl inte så fel ändå. Lite efter vart (heter inte så på svenska väl, det heter väl lite i taget?) så har jag läst den.

Bl.a. fanns en artikelserie om sorg, hur människor upplevt att mista någon som stått väldigt nära. En person avslutar intervjun med att säga något som har stannat kvar sedan dess och som jag tror att jag alltid kommer att ha kvar i minnet, för det är så tänkvärt:

Att ha sorg är att ha en kärlek som blivit hemlös.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Det ska jag komma ihåg...så bra det lät!

Ha en skön söndag...kram

Postat av: Anna

Men kära du! Är du fortf sjuk. Nu tycker jag verkligen synd om dej! Vi är oxå lite förkylda här, men mer så där småsnoriga och lite sega, ingen feber än och då.Tack för din kommentar om hundgården och det passar bra; fönstret jag visade vetter mot vår entre och även hungårdens ena sida...så det blir väl bra då. Jag håller på att längta ihjäl mej efter Ruff, men måste vänta tills den 30 e. Jag flyttade fram hämtningen då jag kom på att vi har en 18åring att fira här tre dagar efter hämtning, och det verkade inte vara bra när han så nyss kommit. De ska ju ha lugn o ro så där i början. Ja, ja bara att ha tålamod. Krya på dej nu. Anna

2007-02-25 @ 12:28:53
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Ninni: Tack! Det känns att hon har hittat rätt uttryck för vad sorg är. För det är inte bara olycka, det är ju en kärlek som finns kvar fast den är hemlös.

Anna: Tack för det! Klokt att vänta med hämtningen tills festerna är över. En valp ska ha lugn och ro de första dagarana och inte för många besök av utomstående. Fast det är svårt att stoppa.

2007-02-25 @ 14:51:43
Postat av: Annaa M

Brr, jag tycker personligen de är lika förfärliga allesammans de där Adamo-produkterna!

2007-02-25 @ 15:52:15
Postat av: Trolda

Så sant som det är sagt...Riktiga visdomsord =). Gulligt av Gubben att köpa en tidning till dig...Även om det inte blev helt rätt..=) Det är ju tanken som räknas! Och han tycker säkert du är ENASTÅENDE vacker iallafall, trots "snörvling"!Jag säger det igen - KRYA på dig!

Trolda - tjingeling!

2007-02-25 @ 17:03:58
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Inga M

Annaa: Nja, det är ju inget jag prenumererar på, fast förfärliga var väl att ta i, snarare oförargliga och ointressanta.

Trolda: Tack, ja, jag hade inte ens önskat mig en tidning så det var ju omtänksamt.

2007-02-25 @ 17:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback