Jazz sista hare i år

Jazz sista hare i år

En hare till hann det bli i harjaktsäsongens elfte timme. B och Roland har jagat hela dagen. Jazz fick upp haren vid soptippen i morse och sedan har det gått av och till hela dagen, vid ett tillfälle ändå bort till Holstorpet. Till slut sköt B haren vid Spriklerud.  Jazz båda ägare är verkligen supernöjda med honom. Framför allt med att han har så stor jaktlust och inte ger upp när det börjar bli trixigt. För harjakt är nästan alltid besvärlig. Haren gör konster och knep för att lura en förföljare. Och sitter lite lojt och vilar medan hunden letar och ringar för att begripa vad som hänt med spåret.  Det är nog fjärde haren på tre veckor tror vi om vi räknat rätt. Och Jazz har uppträtt helt godkänt alla tillfällena.

Men sista februari är harjakten slut så detta var sista för den här säsongen. Nu återstår för gubbens del en evighetslång transportsträcka tidsmässigt fram tills det är dags att släppa igen för nästa säsong.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hejsan! Pinnen är överlämnad till dig nu:) Ämnet är "Tågresan". Lycka till!

Postat av: Anna

Ja det har varit riktigt segt m bloggandet ett par dagar. Gav upp till slut. Jasså, nu ska Jazz o husse vila upp sej ett tag. Då kanske jag kan hälsa på min granne nu, annars är hon och Steja ute varje förmiddag nu å jagar hare. Inte ofta hon är inne! Jasså ni får skjuta varg däruppe hos er, tror jag inte vi får här,,,inte ens en enda, fast det skulle verfkligen behövas. Ha det bra. Anna

2007-02-28 @ 10:37:07
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Malin: Kul, jag ska genast börja fundera. Trevligt ämne. Måste gå in till Dig o kolla för jag antar att Du har lämnat Ditt bidrag.

Anna: Det vill gärna bli mycket jakt i slutet på säsongen, åtminstone om det är som i år med nysnö. Nu sa jag inte att vargjakten försiggår precis här, jag återkommer om var det pågår.

2007-02-28 @ 12:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback