Agenda

Vad händer inom det närmaste på Liane?  Liten koll på läget:

En veckas jobb till sedan är det sportlov. Under helgen som kommer skulle vi ha haft besök här av H von E med fru D för jakt. Det är ett besök vi har trixat med ett tag. De hade kunnat förra helgen men då fick vi tyska gäster. Idag ringde H och meddelade att han var influensasjuk så det blir inget av. Synd för detta hade jag sett fram emot med skräckblandad förtjusning. Förtjusning för att det är mycket trevliga människor, skräck därför att frun är proffsmatslagare. Det ställer liksom den egna matlagningen i ett särskilt ljus. Ofta brukar det gå att fixa till något med älg eller vildsvin för att få ett drag av exklusivitet på bordet, Men här har vi att göra med människor som lever med den typen av jakt så den genvägen går inte. Hur som helst så är det inte längre aktuellt och vi får planera för en fridsam helg på tu man hand.

Nästa helg igen så är det rätt så tjockt; torsdag eventuellt heldagsbesök som kräver uppmärksamhet, fredag  ska vi till Rolands dubbelkusin och träffa de gemensamma vännerna från Varberg, lördag är det firing av 50 åring på annan ort, söndag uppvakta en närstående som fyller år.

Kommentarer
Postat av: Blackout

Oj då, med det schemat hade jag emigrerat till en öde ö :-)

Postat av: Inga M

Ha ha nej då, det är inget bekymmer. Det som är inlagt i agendan är enbart trevliga saker, sånt som vi ser fram emot. De flesta vi träffar är människor vi känner väl och mår bra tillsammans med.

2007-02-15 @ 21:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback