Refreshments i Karlstad!

De var skitbra, Refreshments i Karlstad, konsert på CCC i går kväll, onsdag. Försökte skriva då men det gikc inte komma in på bloggen alls.

Refreshments skriver ny 50-talsrockmusik och de gör det suveränt bra. Att sedan sången mest är bräkande och publikkontakten 0 spelar ingen roll. De spelar sina låtar på scen och det gör de bra. Det blir ibland en del mellansnack och där hamnar de i samma kategori som Carola o Triple and Touch. De är alltså inte ett dugg roliga och bör minimera pratet på scen.

Förbandet var från Sandviken o de sjöng också nya låtar i samma genre. De var också grymt bra, men jag minns inte namnet på bandet.

Antagligen vet Refreshments själva om att de inte är live-band så de hade kallat in gamla  scenrävar som gästspelare: Mats Ronander o Nisse Hellberg (Wilmer X). Då lyfte showen rejält, fick mer variation och det blev inte bara riktigt bra utan suveränt.  Det låg hela tiden ett tungt dunk i bakgrunden och sen var det fina gitarrsolon, bra pianospel som Jerry Lees och en sax med också.

Dessutom bjöds på en liten privatshow av en person ur publiken (tror jag) Alla som var med vet vad jag menar och han borde nog ha haft en del av gaget.

Kommentarer
Postat av: Anki

Åh, de gillar jag verkligen. Har hört dem en gång live, men har flera skivor av dem.
Var förresten på Glenmarkkonserten igår. Du vet att jag skrev att jag skulle ha gått, men det blev inställt. Jag kunde använda biljetten till konserten i Norrköping i stället. Det är ganska långt dit, men jag åkte ändå. Det var bra. Skriver lite om det på min blogg idag.
Ha det gott!

Postat av: petra

vill gärna skicka dig en inbjudan till min nästa utställning - har du en mailadress nånstans? har du min så du kan skicka den dit?

2006-12-15 @ 17:39:56
URL: http://sallyklee.blogg.se
Postat av: Anki

Hej igen! Om du inte har något emot det, så vill jag lägga till dig på min länklista.

2006-12-15 @ 19:07:47
URL: http://ankitankar.blogg.se
Postat av: gunsan

Inga M ... nu tittar jag in ... längesedan...men lika kul igen,,, SNÄLLA ha ha ha jag såg valpbråket... oj oj oj de är ju bara för härliga men OOOHH så farliga hi... de minsta äger väl makten... hi tror de en stund. Själv ska jag och MIN STORA KÄRLEK o MAKE nästa vecka ev. få se en 10årig bakant Bonzo vit Norsk Buhund och en valp 8 veckor svart Norsk Buhund... de är ej så vanliga. Husse där visste jag haft flera, vita, men en SVART... Jag lovade att risken var att han och hans fru fick åka hem utan valp :) Men han lovade de skulle komma ändå... gissa vad han heter... JO WHISKY... tänk dig husse matte ropande WHISKY ... det kan bara bli kul... NYKTERIST som ICKE NYKTERIST. Samtalsämne blir det garanterat... KUL tycker jag ...
GOA-HUND-MASSA-KRAM :)

2006-12-15 @ 21:41:13
URL: http://gobbe.blogg.se
Postat av: Anna

Hj. Tittar in o önskar trevlig helg. Vad roligt du verkar ha det o är ute på alla möjliga happenings. Sköt om dej. Anna

2006-12-15 @ 22:24:13
URL: http://annaspytt.blogg.se
Postat av: Inga M

Anki: Nu verkar bloggen må bättre. Jag ska gå in o kika på Din sida imorgon bitti när jag vaknar. Nu är det för sent. Ser fram emot att läsa Dina intryck av Glenmarkkonserten. Jag tycker det vore roligt om Du vill lägga in min blogg med bland Dina länkar. När det blir jullov så ska jag fräscha upp mina länkar. Jag vill gärna lägga Din adress med där om det går bra.

Petra: Jag vill inte lägga ut min mailadress på bloggen eftersom jag har råkat ut för trakasserier här. Men jag kan skicka den till Din mailadress om jag får Din. Skulle vara roligt att se Din utställning. Kan bara hålla tummarna att den är vid en tidpunkt när jag kan åka till SThlm

Gunsan: Ha ha En nykterist som ska springa omkring o ropa Whiskey! Det blir kul!

Anna: Tack det samma till Dig. Jag ska gå in på allas sidor nu under helgen. Bloggen har inte inbjudit till besök de senaste dagarna; segt är bara förnamnet.

2006-12-15 @ 23:54:19
Postat av: Trolda

The Refreshments är just vad namnet antyder...Uppiggande! Man blir glad!

Trolda - glad allt som oftast!

2006-12-16 @ 10:43:22
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Ninni

Är det till att ha varit i Karlstad..va kul att gå på konsert!

2006-12-16 @ 11:03:51
URL: http://ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback