Annandag jul igen!

En del problem löser sig själva bara man väntar ett tag. Jag behövde inte välja aktivitet mitt på dagen idag. Töcksfors köpcenter öppnade inte förrän klockan 12 så det blir svärmors goda julmat direk istället. Jag har laddat genom att hoppa över frukosten. Då borde jag kunna pressa ner lite extra.

Gubben förslog Töcksfors köpcenter i kväll istället. Han är jätteklok ibland och då kan han ju dessutom gå med!  Fast om han förutsett det så hade han nog hållit tyst!  Shopping är inte hans starka sida. Jo, om det finns en affär med vapen o jaktgrejer förstås. Det fattas i köpcentret tyvärr. En sådan skulle öka på besöksfrekvensen betydligt. Och då menar jag inte i första hand pga det stora jaktintresset i bygden utan som dragplåster på motsträviga män, som ett gubbdagis ungefär. Claes Olsson brukar också duga till det. 

 

Kommentarer
Postat av: Anna

När jag talar om såna här sorts problem hemma brukar maken säga" Dagens I-lands-problem" ja, det är inte lätt att hinna allt man vill. Läste att du har en dotter i Umeå. Där bodde vi i fyra år mellan 89 och 92. Bägge barna är födda där. Min man gick på skogshögskolan där. Var i Ume bor din dotter? anna

Postat av: Inga M

Dottern bor i Umedalen. Det är väl inte riktigt Umeå men fint. Här finns en fantastisk skulpturpark och närhet till älven som de uppskattar mycket. Bostadsområdet är bra med omväxlande boende och bra gemensamhetsutrymmen; bagarstuga, sällskapsrum, övernattningslägenhet för 50 kr per natt (som vi utnyttjar när vi är där) och nära till Waldorfdagis o Waldorfskola som de uppskattar för barnen. Dottern o pojkvännen är ju utbildade inom antroposofin och har jobbat i Järna. Deras umgänge är nog också antroposofiskt.

2006-12-26 @ 23:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback