Påskdagen 1

Nej då, de for inte hem alls igår på påskdagen, de tyska för tidigt komna fiskegästerna!!
De tyckte det var så vackert och trevligt här så de ville i alla fall stanna en dag. Så det var bara att sjösätta båten på påskdagens förmiddag.

Jag kan bara gissa grannarnas  funderingar om vårt mentala hälsotillstånd!!  Vi sjösätter alltså båten när hela sjön i stort sett är istäckt!! Det finns en liten ränna i älven öppen och ett litet stråk ut i sjön därifrån!

Men det tyska imperiet har ju ibland frambringat märkliga ättlingar. Dessa har i alla fall kajkat fram o tillbaka i Sundsälven en dag bland isflak och naturligtvis inte fått någon fisk. Så de ska lämna oss idag annandagen tidigt på morgonen.

Igår under dagen var vi på en mysig konstrunda i kommunen. Men mer om den när jag laddat batteriet i kameran så jag kan visa bilder. Vi passade också på att titta in på hemvägen till goda vänner i Snarkil och kollade på det senaste husbygget.  Snarkil är en trevlig by dit folk flyttar bara för att det är så mysigt att bo där. Vår generations barn som är i familjeetableringsåldern bygger hus där nu på löpande band. Det blir något slags gammaldags generationsboende, även om  man normalt aktar sig för att bo precis vägg i vägg.

Senare i  går kväll hade vi Rolands systerdotter här med familj på lite rester från gårdagens påsklunch.  Och det tittades till o med på hockey. Livet leker igen; Färjestad vann. (Jag bryr mig inte men gubben blir så glad!)

Kommentarer
Postat av: Excessa

Hoppas att det blev en skön påskhelg i alla fall trots oväntat besök..
O det verkar som att gubben din kommer bli glad ikväll *ler*
Håller nog också på Färjestad eftersom Leksand inte med.. Har läst på Lillerud o så var jag ett tag sambo och förlovad med en pöjk från Sunne.. En bra pöjk som numera bor i Rättvik o har barn med en trevlig tjej.. All lyckönskan till dem!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback