Kort bara om unken Ulf Nilsson!

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om krönikören i Expressen Ulf Nilsson och hans unkna argument för att försvara sexköp. Petra svarar i en kommentar att han är så extrem så man kan undra om det handlar om ren provokation.

Har inte tänkt så förut men självklart kan det vara så!!

Han kanske bir  uppringd av Expressen som säger ungefär så här:

"Nu har de här stolliga fruntimren i feministgrupperna fått vara ifred så länge så nu får Du skriva något som triggar igång dem ordentligt. Vi behöver ha lite drag under galoscherna så att folk köper vår blaska. Det spelar väl ingen roll om de köper tidningen för att de gillar den eller för att i vredesmod riva den i småbitar.  Huvudsaken att vi höjer upplagan och vinsten."


Kommentarer
Postat av: Annaa M

Det värsta med Expressens krönikörer är att de inte behöver triggas av några redaktionsledningar, de är helt självgående...

Det finns många föreställningar om hur det går till när idéer uppstår på redaktioner, hur beslut tas åt det ena eller andra hållet. Visst förekommer sådana möten. Men det värsta är att det i de allra flesta fall inte behövs några möten och beslut. "Det" sitter liksom i tapeterna. Kanske är det just det som gör det så svårt att beskriva autentiska redaktionsmiljöer. Det och hur stenhårt man håller varandra om ryggen.

Postat av: Inga

Jag förstår hur Du menar. Alla vet vad som gäller ändå utan uppdrag. Det är väl en liten värld och speciell.

2006-04-17 @ 23:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback